Solen lyser inte längre <3

Idag kom den dagen som jag har bävat för i snart 2 månader. Jag visste i och för sig att cancern skulle vinna men jag hade hoppats att vi skulle få lite mer tid. Sol blev diagnostiserad med lymfom i början av oktober. Hon har fungerat bra på medicinen och varit pigg och glad som vanligt men igår kom vändningen. När Sol inte vill springa eller leka med kottar, då är det inte som det ska. Hon ville inte äta igår och när hon började kräkas sent igår kväll så kände jag att nu fanns det ingen tid kvar.

Sol var verkligen ”one of a kind”. Det finns ingen som kunde lysa upp ett rum som hon. Sol var alltid snäll, alltid glad och alltid på G. Hon har gett mig många gråa hår under årens lopp men det är ingenting jämfört med all glädje och kärlek som hon gett. Det känns helt outhärdligt att jag aldrig mer kommer att mötas av hennes glada svans och glittrande ögon. Det kommer aldrig mer att titta fram någon liten Sol bakom bänkar och stockar på promenaderna och ingen kommer att slänga en kampleksak i knät eller jaga mina händer under täcket. Hur ska mitt hjärta någonsin blir helt igen?!

En liten tröst är att Sol alltid kommer att finnas kvar och leva vidare genom sina barn och barnbarn. Hon var en fantastisk hund och hon har gett oss fantastiska avkommor.

Åh Sol, jag saknar dig redan och kommer aldrig att glömma dig. Tack för den tid jag fick ha förmånen att ha dig i mitt liv. Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.

Sov gott min älskade ❤ ❤ ❤

Badar Dala Floda

Dyker Dala Floda

Sol1

SANYO DIGITAL CAMERA

DSC_0057

Sol4

Hoppar Dala Floda

Ostkanten, Sol 1 Sol på Jennykurs

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Solen lyser inte längre <3

 1. Åsa Vestin skriver:

  Fina, snälla roliga Sol! Kramar till dig Britt

 2. Anna skriver:

  Ååååå vad sorgligt!!! Kram!

 3. Petra skriver:

  Åh fina härliga Sol! Fint skrivet om en fin hund! Andra hunden samma vecka som förlorar kampen mot den cancern! Beklagar sorgen! KRAM!!

 4. Irene Ronge skriver:

  Så sorgligt! Kram!

 5. Å Britt vad sorgligt. Lilla energiknippe Sol med glimten i ögat. Alltid så svårt när de lämnar oss. Världen blir aldrig densamma men minnena lever kvar. STOR kram till Dig ❤

 6. Mari skriver:

  Usch, så sorgligt. Fina Sol. Hundliv är alldeles för korta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s