Kennelträff m m

Mycket har hänt sedan sist.

Eve har tävlat klass 2 i Västerhaninge. Vi lyckades ta en pinne i ag 2. Hon gjorde också ett kanonlopp i hopp men tyvärr en rivning på sista hindret. Kändes lite surt för det var verkligen ett bra känsla i det loppet.

Fredagen efter hade vi en härlig kennelträff hos Jenny. Förmiddagen tränade vi agility i Lotushallen och efter lunch så bar det av till fårhagen för lite vallning. Eftersom valpköparna bor lite utspridda så var det inte möjligt för alla att komma men 6 st Away to me-hundar visade upp sig, 2 från varje kull. Jag måste erkänna att jag känner mig jättestolt över både både ägare och hundar, vilket gäng! Himla tur jag haft som fått sådana duktiga valpköpare!

263667_10151119554080633_845827359_n

Efter denna härliga dag var det 2 tävlingsdagar i Tånga Hed. Malin och jag hann också shoppa lite på vägen dit 🙂

Dis lyckades vinna ag 3 första dagen och fick Caciag. Mika gjorde sin första felfria runda i ag 3 och fick cert. Eve sista pinnen i ag 2.  I hopp lyckades vi inte nolla, så där fick vi inte någon pinne. Solita och Dimma gjorde flera bra lopp men fick några förargliga fel.  Bra tävlingar i trevlig hall med boende inpå knuten. Tack Malin för  trevligt sällskap, en riktig toppenhelg.

En annan rolig sak med Vårgårda var att Annika (Sols uppfödare) kom på besök på söndagen. Väldigt länge sedan vi sågs, så det uppskattades mycket. Hon måste ju träffa barnbarnen 🙂

Sen har vi hunnit med en träningshelg i Halmstad Hundarena. Vi var ett gäng som hyrt in oss hela helgen för träning, träning och träning. Framåt söndag lunch var vi alla ganska möra, så den eftermiddagens träning gick minst sagt på sparlåga. Mycket inspirerande helg med ett härligt gäng, tack alla! Det måste vi göra om.

154684_10151153869231452_556642469_n

Nu i helgen så har det varit tävling i Åkersberga och vi lyckades få den sista pinnen i hopp 2, så nu är det klass 3 som gäller för Eve i fortsättningen. Debuten blir på Åland i trettonhelgen 🙂

Glömde ju att skriva att Tim gjorde fina lopp i både hopp och agility, vilket såklart resulterade i 2 pinnar samt att Bilbo gjorde sin officiella agilitydebut. Det ser bra ut för framtiden!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kennelträff m m

  1. Lina skriver:

    Hej!
    Är väldigt sugen på en BC valp i framtiden och har spanat in din kennel ett tag nu, så tänkte bara kika in och säga hej och grattis till fina resultat 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s