Duktiga valpköpare

Vilken otrolig tur jag har som fått så duktiga och ambitiösa valpköpare. Framgångarna bara trillar in.

Per och Sonny tog 4 pinnar av 4 möjliga i Kungsör i helgen. 3 vinster och 1 andraplats går inte av för hackor. Nu är det bara 1 pinne kvar till trean i hopp och 1 pinne kvar till agilitytvåan (Sonny och kullsyskonen blev agilitymyndiga den 2 augusti!)

Sandra och Mika slog till med sin första vinst och pinne i hoppettan i Kungsör igår.

Ullis och Tim gjorde också bra lopp men lyckades inte riktigt hela vägen.

Tomas och Dimma var i Tidaholm och tävlade. Där blev det första vinsten i agility 3 och första certet.

Marléne och Solita har också varit och tävlat. Solita är väldigt lik sin mor och därför inte så lättkörd, så nollorna radar inte upp sig men det är mycket som är bra. Jag förstår så väl hur Marléne känner det 🙂 Vi håller tummarna för att det faller på plats till nästa tävling.

Eve och jag har också tävlat i helgen men resultaten var väl inte så strålande precis. Båda loppen var bra första halvorna men sen så skiter det sig av en eller annan anledning.

Dis gick hyfsat bra men det lyckas inte riktigt. Vi hade snabbaste tiden i hopp 3 i lördags men vad hjälper det när man också har en rivning.

Dis gick däremot bra förra helgen i Sala, då vi slog till med vinst i ag 3 och vårt sista cert. Lilla Dis är numera även agilitychampion! Så här tjusig är man då:

Slutligen får jag väl berätta om vallhundstävlingarna som jag vart på med Eve och Dis i helgen. Inget direkt att skryta med där, så det passar liksom bäst längst ner på sidan. Det var alldeles för svårt för Eve. Hon har inte den erfarenheten än. Springiga tackor och mycket drag klarar hon inte av än. Hon gjorde det bästa av situationen och jag är mycket nöjd med att hon sköter sig så fint. Lydig och bra med djuren. Vi fick 40 poäng totalt, varav 26 på hämtet. Sedan tog poängen slut i delningen, så då fick vi inte chansen att göra fållan heller. Det som blev klart för mig var att vi ska i alla fall inte anmäla till några fler tävlingar den här säsongen och jag tänker inte heller anmäla till vp utan vi behöver mycket mer träning och ger oss på det nästa säsong i stället.

Dis var väl lite bättre men eftersom hon väldigt gärna gissar på höger och vänster, särskilt i skarpt läge, så blir en liten justering väldigt fel om man springer åt fel håll, vilket naturligtvis visar sig i protokollet och poäng. Idag hade vi t o m strul med utgången, något som hon vanligtvis är bra på. Sen ligger hon på för mycket på framdrivningen och även i fösningen. Måste få ner tempot, så det får vi jobba mycket mer på.

Nu är det ny vecka och nya tag!

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Duktiga valpköpare

  1. martinae skriver:

    Wow vilka framgångar i kenneln, grattis till att du hittat så bra valpköpare och grattis till dina egna framgångar med cert och championat 🙂
    Nu får du allt lägga lite tid på kullöversikterna så man kan se pinnar och cert som trillar in.

  2. brittp123Britt skriver:

    Ja, det har du helt rätt i Martina, jag måste verkligen fixa det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s