Bara Breeze kvar

Nu har Bilbo, Miss Lilli och Miss Il flyttat till sina nya hem. Jag har fått rapporter och allt går bra. Sååå skönt att höra! Inte för att jag var orolig men det är ändå skönt att veta att det fungerar bra.

Breeze´s matte kommer och hämtar henne i morgon, så hon börjar sitt nya liv med en flygresa.

I onsdags kväll var vi på kvällstävling i Knivsta. Dis gjorde 2 nollor så vi kunde åka hem med 2 välbehövliga sm-pinnar :-). Placeringarna kunde ha blivit bättre om matte hade varit snabbare, både i tanken och benen :-(.

Igår så var vi till Eva Karlsson för att få lite hjälp och inspiration med vallningen. Vi övade mest på fösning, något som både jag och hundarna är dåliga på. Tack Eva för goda råd . Nu är jag taggad att träna vidare. Kul också att se Maria Knutas och Anneli Angerfeldts duktiga unghundar. Särskilt kul att se Eve´s halvsyskon. De ser jättefina ut!

Idag hade vi äntligen en dag som inte var fylld av aktiviteter, så det blev lite bad för hundarna, något som verkligen var uppskattat.

Familjen Sol

Det ser ut som Dis funderar över om hon ska ta sig en simtur till Åland 🙂 Eve har inga som helst tankar åt det hållet.

På söndag avslutas semestern med debut i klass 1 för Eve. Hon är inte färdig än men det ska bli intressant att se vad om fungerar och om var vi behöver lägga huvuddelen av vår träning.  Jag har mina misstankar, så vi får se om jag har rätt.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Kull 3. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s